Szépe Rita pedikűrös

Szépe Rita vagyok

Egykori modell, teniszező.

Az esztétikai pedikűr és a hagyományos gyógypedikűr

egyaránt a szakterületem.

Az esztétikai pedikűr területén a ‘friss’ irányzatokat képviselem. Legyen szó tehát szépészeti kezelésről vagy akár problémás lábról, számomra mind a kettő egyformán fontos.

Rövid de sikeres modellkarrierem után különböző multinacionális cégeknél vezetői asszisztensként dolgoztam. Két gyermekem, Panna és Ádám születése után is ez volt a munkám a közszférában.

A COVID azonban engem is elért és utóhatásai alaposan megváltoztatták az életem. A betegségből való regenerálódásom hosszú hónapokat vett idénybe. Ez alatt az idő alatt az is kiderült, hogy az úgynevezett post covid tünetek miatt pályát kell módosítanom. Egy ilyen hírnek senki sem örül, így én is el voltam keseredve.

A divat világába való visszatérés már évek óta foglalkoztatott. 2019-ben stylist iskolát végeztem. De mégsem ez lett a szépségiparban az én utam. Egyszer véletlenszerűen betértem egy pedikűrkezelésre, ahol a pedikűrös egy kedves, középkorú úriember volt. Beszélgettünk, elmeséltem neki a történetem. Azt javasolta, ha érdekel a pedikűrös szakma, iratkozzak be egy iskolába, és menjek vissza hozzá gyakornoknak. Ő megtanít mindenre.

Az ígéretét megtartotta. Több mint fél évig ültem Peti bácsi mellett nap-mint nap, és tanultam azt, amit a köztudatban gyógypedikűrnek nevezünk. Ma már egyre több dolog az online térben történik, így azt az igényességet, amit munkám során képviselek, az internetről – többek között Kori Beréti Gaál és Bakos Erikától – lestem el.

Amikor a saját pedikűr vállalkozásomat elkezdtem, magától érthető volt, hogy az esztétikai irányzatok mellett a gyógyítást is hangsúlyosan képviselni fogom.

Egy Budapest melletti idősek otthonában vállaltam részmunkaidős állást, ahol megtapasztalhattam milyen öröm, amikor egy kerekesszéken betolt gondozott a kezelésem után, fájdalmaitól megszabadulva, a saját lábán távozik.

VÉLEMÉNYEK

akik már kipróbálták

Kolléganőm ajánlatára kerestem meg Ritát. Munkámból kifolyólag állandóan zárt bőrcipő van rajtam. Mellette rengeteget fallabdázom. A lábaim már úgy néztek ki, hogy nem lehetett tovább halogatni életem első pedikűr kezelését.
Rita precíz, hatékony és – ami egy férfi számára igazán fontos – fájdalommentes beavatkozásának legnagyobb elismerése az volt amikor a második alkalom után a lányom megjegyezte: „Apa a te lábad még sosem volt ilyen szép!”

O. Richárd

Első alkalommal esztétikai pedikűrre jelentkeztem be Ritához. A kezelés végén kaptam egy lábmasszázst. Miközben masszírozott, megjegyezte: „Figyelj oda az epédre!”
Bár nem voltak panaszaim, nem hagyott nyugodni a dolog. Bejelentkeztem egy ultrahang vizsgálatra, ami megállapította, hogy epekövem van.

Dr. A. Gabriella

Amikor kijövök Ritától olyan, mintha a fellegekben járnék!

T. Renáta

Rita a szó szoros értelmében a LÁBÁPOLÓ! Emlékszem az első találkozásra. Gél lakkra jelentkeztem be hozzá. Mielőtt elkezdte a kért szolgáltatást, megvizsgálta a lábam minden ’szegletét’. Elmondta, hogy rendszeresen futok, hogy a bokasüllyedés mellett lúdtalpam is van. De nem ez a fő probléma, hanem a két gombás körmöm, ami miatt a gél lakkot most nem ajánlja mert az csak rontana a körmeim helyzetén. Hittem neki és akkor így gyógypedikűr lett a lakkozás helyett. Rita otthoni kezelést is ajánlott. A hozzávaló ecsetelőt megrendelte nekem. Az ecsetelőt
házhoz szállították. Ma gyönyörűek a körmeim és ismét gél lakk van rajtuk!

Dr. H. Olga

Kedves érdeklődő!

Szeretettel várlak esztétikai pedikűr és gyógypedikűr kezeléseimen a Beauty Lounge Szépségszalonban, a Bécsi út 3-ban, Budán.

Ígérem, hogy a lábaid biztos kezekben lesznek!